Käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö

-------------- Viimeinen päivitys: 25. toukokuuta 2018. ----------------- Lue tämä tietosuojakäytäntö ("Policy") ymmärtää tarkasti, miten käytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi. Jos et ole samaa mieltä tämän käytännön kanssa, sinun ei pidä käyttää Photolamus.com ("Sivusto"). Käyttäessäsi tätä sivustoa tai käytät sitä, hyväksyt tämän käytännön. Tämä käytäntö voi muuttua ajoittain. Jos henkilötietojasi käytetään olennaisesti, me ilmoitamme sinulle. Sivuston jatkuva käyttö muutosten tekemisen jälkeen katsotaan hyväksytyiksi näistä muutoksista, joten tarkista päivitys säännöllisesti.

LOPULLISEN KÄYTTÖOIKEUDEN OMISTUS

Kaikki Photolamus-käsikirjoitukset ovat 100% Rojaltivapaita asiakkaille, joita käytetään heidän mielestään. Photolamus pidättää itsellään oikeuden käyttää markkinointimateriaaleissaan tai myynninedistämismateriaaleissaan luovuttamia karikatyyriä ja alkuperäisiä kuvia ilman asiakkaan muodollista suostumusta.

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Photolamusissa välitämme yksityisyydestäsi. Emme myy tai vuokraa henkilökohtaisia ​​tietojasi kolmansille osapuolille suoramarkkinointitarkoituksiin ilman nimenomaista suostumustasi. Emme luovuta sitä muille kuin tämän käytännön mukaisesti tai vaaditaan tarjoamaan sinulle Sivuston ja mobiilisovellusten palvelut, mikä tarkoittaa - jotta voit ostaa ja jakaa tietoja, jotka haluat jakaa Sivustolla; maksaa tuotteista; post review ja niin edelleen; tai jos meillä on laillinen velvollisuus tehdä niin. Keräämme tietoja, joita annat meille, ja myös joitain yleisiä teknisiä tietoja, joita järjestelmäsi kerää automaattisesti, kuten IP-osoite, selaintiedot ja evästeet, jotta voit saada paremman käyttökokemuksen ja henkilökohtaisemman selauskokemuksen. Emme jakaa tietoja, jotka annat meille rekisteröinnin prosessissa - myös yhteystietosi - paitsi tässä käytännössä kuvatulla tavalla. Järjestelmämme tai kolmansien osapuolten järjestelmien keräämät tekniset tiedot voidaan automaattisesti käyttää sivuston käyttöön, optimointiin, analytiikkaan, sisällön edistämiseen ja käyttökokemuksen parantamiseen. Voimme käyttää tietojasi yhteyttä sinuun - antaa tilauksillesi liittyviä ilmoituksia tai tarjota sinulle tarjouksia ja yleisiä päivityksiä. Henkilökohtaisia ​​tietojasi voidaan tallentaa maailmanlaajuisesti toimiville järjestelmille, ja niitä voivat käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajat, jotka toimivat puolestamme. Nämä palveluntarjoajat voivat sijaita maissa, jotka eivät tarjoa samanlaista yksityisyyden suojaa kuin maassa, jossa asut. Tällöin tarjoamme riittävät takeet henkilötietojesi suojelemiseksi. Uskomme, että sinulla on oikeus tietää käytäntöjämme, jotka koskevat keräämämme tietoja, kun vierailet ja / tai käytät Sivustoa. Tämä käytäntö selittää Photolamus-sivuston ja palveluiden tietosuojakäytännöt. Käyttäessäsi ja / tai käyttämällä Sivustoa ja siihen liittyviä sivustoja, sovelluksia, palveluita, tavaroita ja / tai rekisteröitymäsi Photolamus-tilille, hyväksyt tämän käytännön ehdot, myös keräämisemme, käyttötarkoituksen, tietojen luovuttamisen, käsittelyn ja säilyttämisen henkilökohtaisista tiedoista. Voit myös oppia rajoittamaan tietojen jakamista tässä käytännössä. Voit käyttää oikeutesi henkilökohtaisiin tietoihisi ottamalla yhteyttä asiakastukeen osoitteessa privacy@photolamus.com. Lisätietoja sinulle sovellettavista oikeuksista on käytännön pitkässä versiossa.

Henkilökohtaiset tietosi

Kun rekisteröidyt Sivulle, pyydämme sinua toimittamaan tietyt henkilökohtaiset tiedot, kuten voimassaolevan sähköpostiosoitteen, sijainnin, facebook- tai google-tilin kirjautumistiedot ja käyttäjätunnuksen. Voimme kerätä lisätietoja, kuten fyysisen osoitteen, puhelinnumeron tai muiden yhteystietojen ja lisävahvistustiedon, tarjota sinulle tarvitsemasi palvelut (kuten varojen maksaminen tai peruuttaminen, fyysisten tavaroiden lähettäminen) tai verkkosivuston eheyden varmistaminen ( esimerkiksi petosten torjunta). Lisäksi keräämme tietoja, kun käytät, selaa, tarkastelet tai käytät muuta Sivustoa. Toisin sanoen, kun käytät Sivustoa, olemme tietoisia sivustosi käytöstä, ja voimme kerätä, kerätä ja tallentaa tällaiseen käyttöön liittyviä tietoja, kuten geo-sijaintitiedot, IP-osoitteen, laitteen ja yhteystietojen tiedot, selaimen tiedot ja web-lokitiedot ja kaikki käyttäjien tallentamat viestinnät Sivuston kautta. Käytämme näitä tietoja parantaaksemme käyttäjäkokemusta, mukautat selauskokemustasi sekä seuraamme Sivustoa petosten ja sopimattoman sisällön tai käyttäytymisen estämiseksi. Voimme myös kerätä kolmansien osapuolten, kuten väestötieteellisten ja navigointitietojen, perusteella hankittuja lisätietoja. Lisäksi olemme tehneet impression-raportoinnin parantaaksemme verkkokokemustasi Photolamuksessa. Kun katsot mainoksiamme, voimme kerätä käyttäjää Global Unique Identifier, HTTP-pyyntötiedot, kuten käyttäjän edustaja, IP, isäntä, url, maa / maanosa, josta pyyntö on tehty, selaimen tiedot, laite / käyttöjärjestelmä / käyttöjärjestelmäversio. Annat meille suoraan suurimman osan keräämistämme tiedoista. Teet tämän täyttämällä sivuston rekisteröintitiedot ja täyttämällä omia pyyntö- tai tukilomakkeita. Asianmukaisten lakien mukaan kaikki henkilötietojesi käsittely on perusteltua käsittelyn ehtona. Useimmissa tapauksissa käsittely on perusteltua sillä perusteella, että: 1. Olet antanut suostumuksesi, että voimme käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi tiettyyn tarkoitukseen; 2. Henkilökohtaisten tietojen käyttö on välttämätöntä hankintasopimuksen tekemiseksi tai toimien tekemiseksi asiakkaan kanssa tehtävän sopimuksen tekemiseksi (esim. Tarjotaksemme sinulle ostetut palvelut); 3. Prosessointi on välttämätöntä, jotta noudatamme asiaa koskevaa lakisääteistä velvoitetta tai sääntelyvelvollisuutta (esim. Petosten torjunta). tai 4. käsittely on välttämätöntä oikeutettujen etujen tukemiseksi yrityksinä (esim. parantaa palveluitasi tai mukauttaa selauskokemustasi), mikäli etuja ja perusoikeuksia noudatetaan ja edellyttäen, että sitä toteutetaan aina sillä tavalla, että on oikeasuhteinen. ----- Käytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi seuraavia tarkoituksia varten: ----- 1) tarjotaksemme sinulle laadukasta palvelua ja turvallisuutta. Voimme esimerkiksi kerätä sinulle kerätyt tiedot henkilöllisyytesi vahvistamiseksi. Voimme käyttää näitä tietoja myös tilin määrittämiseen ja käyttöönottoon, salasanan vahvistamiseen tai uudelleen julkaisemiseen, kirjautumiseen ja yhteyden ottamiseen aika ajoin. Tiedot auttavat meitä parantamaan palveluitasi sinulle ja muokkaamaan selailukokemustasi. Lisäksi nämä tiedot auttavat meitä seuraamaan vilpillisiä toimintoja ja muita epäasianmukaisia ​​toimintoja ja seuraamaan sisällön eheyttä. tai ylläpitää asianmukaisia ​​yritystiedostoja, noudattaa viranomaisten laillisia pyyntöjä ja noudattaa sovellettavia lakeja tai määräyksiä tai lain muutoin vaadittuja. Jos poistat tilisi kanssamme, pidämme tietosi rajoitettuna ajanjaksona edellä mainittujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Pyydämme lupaa ennen kuin käytät tietoja muuhun kuin tässä käytännössä esitettyihin tarkoituksiin. Suoramarkkinointi: Voimme käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi lähettämään sinulle suoramarkkinointiviestinnän tuotteistamme, palveluistamme tai tarjouksistamme Photolamuksesta, jotka saattavat olla kiinnostavia sinulle tai niihin liittyville palveluille. Tämä voi olla sähköpostitse, postitse, tekstiviestillä, puhelimella tai kohdennetuilla verkkomainoksilla. Useimmissa tapauksissa henkilökohtaisten tietojen käsittely markkinointitarkoituksiin perustuu lailliseen etuun, vaikka jotkin tapaukset (kuten lain edellyttämä) saattavat perustua suostumukseenne. Sinulla on oikeus estää minkä tahansa lomakkeen suoramarkkinointi milloin tahansa. Tätä voi käyttää noudattamalla kunkin viestinnän omaa opt-out-linkkiä tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen optout@photolamus.com. Suorat markkinoinnit rajoitetaan kohtuulliseen ja oikeasuhteiseen tasoon ja lähetämme sinulle viestit, jotka uskomme kiinnostavan tai merkityksellisiä sinulle, koska meillä on tietoja meistä. ----- Kuinka kauan tallennamme tietosi ----- Sovellamme yleistä sääntöä, jonka mukaan henkilökohtaisia ​​tietoja pidetään vain niin kauan kuin vaaditaan sen tarkoituksen täyttämiseksi, johon se kerättiin. Joissakin tapauksissa voimme säilyttää henkilötietosi pidempään. Voimme säilyttää tietosi seuraaville tarkoituksille: 1) niin kauan kuin se on tarpeellista ja tarkoituksenmukaista toiminnassamme, esim. Jotta saisimme tarkat tiedot teoksistamme kanssamme valitusten tai haasteiden yhteydessä; ja 2) voimme säilyttää henkilötietojasi suljetuista tileistä noudattaen sovellettavia lakeja, estää petoksia, periä maksut, ratkaista riidat, ratkaista ongelmat, avustaa kaikessa tutkimuksessa, noudattaa sivuston ehtoja ja ryhtyä muihin toimiin lain sallimissa rajoissa. ----- Henkilökohtaisten tietojen jakaminen kolmansien osapuolten kanssa ----- Emme myy tai vuokraa henkilökohtaisia ​​tietojasi kolmansille osapuolille niiden markkinointitarkoituksiin ilman nimenomainen suostumuksesi. Voimme yhdistää henkilötietosi automaattisesti kerättyihin tietoihimme tai saada meiltä muista yrityksistä ja käyttää sitä parantamaan ja personoimaan palveluitamme, sisältöä ja mainontaa. Jos et halua vastaanottaa markkinointiviestintää meiltä, ​​voit jättää pois käytöstä jokaisen viestinnän yhteydessä tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen optout@photolamus.com. Voimme antaa henkilötietosi kolmansille osapuolille ainoastaan ​​sivuston ylläpitämiseksi, tarjota asiakkaillemme palveluja, noudattaa meille voimassa olevien lakien ja määräysten mukaisia ​​velvoitteita sekä estää petoksia ja laittomia toimia, kuten jäljempänä on kuvattu: 1) palveluun palveluntarjoajat tilisi avaamiseksi ja käyttämiseksi sekä lisäpalvelujen tarjoamiseksi (esim. maksupalveluntarjoajat, CRM-järjestelmät, foorumin ylläpito, yhteisöjohtamispalvelut, postitusjärjestelmät tai tekniset neuvonantajat). Sopimuksemme näiden palveluntarjoajien kanssa eivät salli tietojesi käyttöä omiin (markkinointitarkoituksiinsa). Sovellettavien lakisääteisten vaatimusten mukaisesti ryhdymme kaupallisesti kohtuullisiin toimenpiteisiin vaatia kolmansia osapuolia suojelemaan henkilötietosi asianmukaisesti ja käsittelemään niitä vain ohjeidemme mukaisesti. 2) vastata haasteeseen tai tuomioistuimen päätökseen, oikeudenkäyntiin tai sääntelyviranomaisiin, jos katsomme, että meidän on velvollisuus tehdä se lailla tai että tämä on kohtuudella välttämätöntä oikeudellisten prosessien noudattamiseksi; kun katsomme tarpeelliseksi tai tarkoituksenmukaiseksi paljastaa henkilökohtaisia ​​tietoja lainvalvontaviranomaisille, kuten tutkia petollisia tai epäiltyjä petoksia tai loukkauksia, turvallisuuden rikkomuksia tai tämän käytännön rikkomuksia; 3) vastata meitä vastaan ​​tehtyihin vaatimuksiin; ja suojella Photolamuksen, asiakkaidemme tai yleisön oikeuksia, omaisuutta tai henkilökohtaista turvallisuutta; 4) turvata sivusto ja suojata sitä petoksilta, luvattomilta liiketoimilta (kuten rahanpesusta), saatavilta tai muilta veloilta. Emme kerää luottotietoja. mutta sallivat maksujen myyjien kerätä tietoja sivuston asiakkaiden maksujen keräämiseksi. Emme ole alttiita maksujen toimittajille toimitetuille maksutietoille, ja nämä tiedot koskevat maksun toimittajan tietosuojakäytäntöä. 5) henkilökohtaisia ​​tietoja saatetaan julkistaa, jos käymme liiketoiminnan siirtymävaiheessa, kuten sulautumisessa, myynnissä, kaikessa tai osassa Photolamuksen omaisuutta, hankintaa, konkurssia tai muuta tapahtumaa. ----- Missä tallennamme henkilökohtaiset tietosi ----- Kolmannen osapuolen toimittajat ja tietojenkäsittelykoneet voivat tallentaa tai käsitellä joitain henkilökohtaisia ​​tietoja, joita meille antaa, ja ne voivat sijaita muilla lainkäyttöalueilla, kuten Yhdysvallat, jonka lakit saattavat poiketa lainkäyttöalueelta, jossa asut. Kolmansien osapuolten tai sisäisten henkilötietojen siirto Euroopan talousalueelta (ETA) maille, joiden ei katsota tarjoavan riittävää tietosuojaa, määräytyvät Euroopan unionin (EU) tavanomaisten sopimuslausekkeiden tai tapauksen mukaan Yhdysvaltojen, EU: n ja USA: n yksityisyyden suojaa ja / tai vastaavia tiedonsiirtosäännöksiä henkilökohtaisten tietojen turvallisuuden ja luottamuksellisuuden suojaamiseksi. Teemme kaikki tarvittavat toimenpiteet sen varmistamiseksi, että henkilötietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän käytännön mukaisesti. ----- Evästeet ----- Kun käyt sivustossa, voimme käyttää koko toimialaa kuten "evästeet" (tai vastaavia tekniikoita), jotka tallentavat tietyt tiedot tietokoneellesi ja jotka antavat meille muun muassa asioita, jotta automaattinen sisäänkirjautuminen sivustoon, anna selaamisen paljon helpompaa ja vaivatonta ja antaa meille mahdollisuuden testata käyttökokemusta ja tarjota sinulle henkilökohtaista selaamista tai kampanjoita. Jatkamalla tämän sivuston käyttämistä hyväksyt sen, että asetamme evästeet tietokoneellesi tai laitteeseesi näiden käytäntöjen ehtojen mukaisesti. Sivusto käyttää evästeitä keräämään tilastotietoja sen käytöstä, räätälöimään Sivuston toiminnot omien mieltymysten mukaan ja avustamaan eri toimintojen Sivuston toimintaa. Nämä tiedostot sisältävät erilaisia ​​tietoja, kuten tietoja sivustosi vierailemista Photolamus-verkkosivuista, sivuston vierailun kestosta, tietoja siitä, miten olet käynyt sivustossa, sivustosi sivustot ja lisätietoa. Evästeet pysyvät laitteellasi alla kuvatulla ajanjaksolla. Seuraavassa on yksityiskohtaisempi selvitys käyttämistäsi evästeistä: Tarvittavat evästeet ovat välttämättömiä ja auttavat sinua navigoimaan sivustossa. Tämä auttaa varmistamaan tietoturvan ja perustoiminnot, jotka ovat välttämättömiä sivuston moitteettoman toiminnan kannalta. Jos estät nämä evästeet, emme voi taata käyttöösi tai turvallisuutta vierailustasi aikana. Toiminnallisten evästeiden avulla saat parhaan käyttökokemuksen. Näitä evästeitä käytetään esimerkiksi mukauttamaan sisältöä sijaintisi mukaisesti. Sallii myös sivuston muistaa tehdyt valinnat (kuten evästeiden käytöstä tai aiemmin valittujen sijaintien käytöstä poistamisen) henkilökohtaisten ominaisuuksien lisäämiseksi. Suorituskyky-evästeet auttavat meitä ymmärtämään Sivuston käyttäjien käyttäytymistä. Tämä antaa meille mahdollisuuden parantaa sivuston jatkuvasti parhaan informaation tarjoamalla projektin tavoitteita. Näitä evästeitä käytetään myös auttamaan meitä ymmärtämään, kuinka tehokas Sivusto on. esimerkiksi nämä evästeet kertovat, mitkä sivut vierailevat useimmiten ja jos he saavat virheviestejä verkkosivuilta. Kaikki nämä evästeet keräävät tiedot kootaan yhteen, jotta voimme parantaa sivuston toimivuutta. Jotkut näistä evästeistä ovat kolmannen osapuolen hallinnoimia, ja saat lisätietoja kolmansien osapuolten omaa verkkosivustoa koskevasta tietosuojailmoituksesta. Erityisesti käytämme Google Analyticsin evästeitä saadaksesi yleiskuvan käyttäjän tottumuksista ja määristä sekä parantaaksemme sivuston yleistä kokemusta. Google Analytics on kolmannen osapuolen verkkoanalyysipalvelu, jonka tarjoaa Google Inc, joka käyttää suorituskyky-evästeitä ja evästeiden kohdistamista. Näiden evästeiden tuottamat tiedot sivustosi käytöstä (mukaan lukien IP-osoite) lähetetään ja tallennetaan Google Inc: lle Yhdysvaltain palvelimiin. Google käyttää kerätyt tiedot arvioidakseen sivustosi käyttöä meidän puolestamme, keräämme raportteja verkkosivujen toiminnasta ja tarjoamalla meille muita toimintoja ja internetiä koskevia palveluita. Google ei liitä IP-osoitettasi muihin Googlein hallussa oleviin tietoihin. Voit kieltää evästeiden käytön valitsemalla sopivat asetukset selaimellasi alla kuvatulla tavalla. Lisäksi voit estää Google-tietojen keräämisen ja käytön (evästeet ja IP-osoitteen) lataamalla ja asentamalla selaimen laajennuksen. Tämä luo opt-out-evästeen, joka estää tietojen jatkokäsittelyn. Lisätietoja Google Analyticsin evästeistä on Googlen ohjesivuilla ja tietosuojakäytännöissä. Jos estät nämä evästeet, emme voi taata, miten sivusto toimii sinulle. Jos sinulla on kysyttävää evästeistä, ota meihin yhteyttä osoitteessa privacy@photolamus.com. ----- Evästeiden estäminen tai poistaminen ----- Kun olet antanut meille evästeiden käyttöoikeuden, tallennamme evästeen tietokone tai laite muistaa tämä seuraavan kerran, jotta voimme tallentaa asetuksesi ja säästää aikaa myöhemmissä käynneissä poistamalla tarpeet toistuvasti syöttämään samat tiedot. Voit asettaa selaimesi estämään kaikki evästeet, mukaan lukien palveluihimme liittyvät evästeet tai ilmoittamaan, milloin eväste on asetettu meille. Sinun pitäisi tehdä se kullekin käyttämäsi selaimen selaimen asetuksille. Huomaa, että osa palveluistamme ei toimi, jos selaimesi ei hyväksy evästeitä. Voit kuitenkin sallia evästeitä tietyistä verkkosivustoista tekemällä heistä "luotettavia verkkosivustoja" internetselaimellasi. Jos jaat tietokoneen tai laitteen käytön, evästeiden käyttö tai hylkääminen voivat vaikuttaa kaikkiin laskutoimituksen tai laitteen käyttäjiin. Tietoja evästeiden poistamisesta tai valvomisesta on myös saatavilla osoitteessa www.aboutcookies.org (huomaa, että Photolamus ei tarjoa tätä verkkosivustoa, emmekä siten voi varmistaa sen tarkkuutta, täydellisyyttä tai saatavuutta). On tärkeää muistaa, että monet palveluistamme eivät välttämättä toimi kunnolla, jos evästeet eivät ole käytössä. Esimerkiksi evästeet saattavat tietyissä tapauksissa säästää käyttäjän käyttäjätunnusten ja salasanojen antamista ja sallia istunnon jatkuvuuden. ----- Ulkoiset linkit ----- Huomaa, että sivustolla voi olla linkkejä kolmansien osapuolten sivustoihin ja jos linkit sivuston kolmannen osapuolen sivustoon, kaikki tiedot, joita annat kyseiselle sivustolle ja näiden tietojen käytön kolmas osapuoli ei ole Photolamuksen hallinnassa eikä niitä ole tämän käytännön alainen. Sinun tulisi tutustua kunkin sivuston tietosuojakäytäntöön. Tämä käytäntö koskee vain Sivustoamme keräämiä henkilökohtaisia ​​tietoja. Jos lähetät sisältöä, mukaan lukien henkilötietosi, sosiaaliseen verkostoon ja merkitse sivuston, lähettämälläsi sovelletaan sosiaalisen verkoston käyttöehtoja ja tietosuojakäytäntöjä, vaikka lähetätkin sosiaalisen verkoston viralliselle Photolamus-sivulle. Meillä ei ole määräysvaltaa näihin käyttöehtoihin ja tietosuojakäytäntöihin, eivätkä ole tarkistaneet niiden riittävyyttä. Siksi sinun on tarkistettava nämä ennen henkilökohtaisten tietojen toimittamista. ----- Turvallisuus ----- Suhtaudumme erittäin huolella Sivuston ja tietosi turvallisuuden ylläpitämiseen ja luvattoman käytön, tappion, väärinkäytön, muuttamisen, tuhoamisen tai vahingoittamisen estämiseen alan standarditekniikoiden ja sisäisten menettelytapojen kautta. Sopimuksin varmistamme, että kolmas henkilö, joka käsittelee henkilötietojasi, antaa samalla luottamuksellisuuden ja tietojesi luotettavuuden. Tietojen välittäminen internetin välityksellä ei ole täysin turvallista, ja vaikka pyrimme parhaamme suojaamaan henkilötietojasi, emme voi taata sivustolle lähetettyjen tietojen turvallisuutta. mikä tahansa lähetys on omalla vastuullasi. Kun olemme saaneet tietosi, käytämme tiukkoja menettelytapoja ja suojaustoimintoja estääkseen luvattoman pääsyn. Sivustolle rekisteröityneet käyttäjät suostuvat pitämään salasanansa luottamuksellisesti eikä antamaan salasanaa kolmannelle osapuolelle. ----- Käyttäjien oikeudet EU-asetuksen mukaan ----- EU-asetuksen mukaan voi 25.5.2018 alkaen olla joitain tai kaikki seuraavat oikeudet henkilötietojesi suhteen: saada kopio henkilökohtaisia ​​tietoja sekä tietoja siitä, miten ja millä perusteella nämä henkilökohtaiset tiedot käsitellään; korjata epätarkkoja henkilökohtaisia ​​tietoja; poistaa henkilökohtaiset tietosi rajoitetuissa olosuhteissa, jos se ei enää ole tarpeellista suhteessa siihen tarkoitukseen, johon se kerättiin tai käsitelty; rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä, jos: a) henkilötietojen oikeellisuus kiistetään; b) käsittely on lainvastaista, mutta vastustat henkilökohtaisten tietojen poistamista; c) emme enää vaadi henkilökohtaisia ​​tietoja siihen tarkoituksiin, joita varten se on kerätty, mutta se on edellytys oikeudellisen vaatimuksen laatimiselle, käyttämiselle tai puolustamiselle; kyseenalaistaa käsittely, jonka olemme perustelleet oikeutetun edun mukaisesti; vastustaa päätöksiä, jotka perustuvat yksinomaan automaattiseen käsittelyyn tai profilointiin; saada siirrettävä kopio henkilökohtaisista tiedoista tai kopio siirtää kolmannen osapuolen ohjaimelle; tai saada jäljennös tai suojan saatavuus, jossa henkilötietosi siirretään ETA: n ulkopuolelle. Edellä mainittujen lisäksi sinulla on oikeus tehdä tietosuojaa koskeva valitus valvontaviranomaiselle. Voimme pyytää lisätietoja henkilötietojesi ja turvallisuustarkastusten varalta ennen tietojen luovuttamista sinulle. Pidätämme oikeuden veloittaa maksu lain sallimissa rajoissa. Voimme myös kieltäytyä käsittelemästä pyyntöjä, jotka vaarantavat muiden yksityisyyden, ovat erittäin epäkäytännöllisiä tai aiheuttavat meitä ryhtymään toimiin, jotka eivät ole sovellettavien lakien mukaan sallittuja. Lisäksi, kuten sovellettavat lait sallivat, saatamme joutua säilyttämään tietyt henkilökohtaiset tiedot rajoitetun ajan tietojenkeruu-, kirjanpito- ja petostentorjuntatarkoituksiin. Kalifornian yksityisoikeuden oikeudet Kalifornian siviililakiosasto § 1798.83 sallii Kalifornian asukkaat, jotka ovat Sivuston käyttäjiä, pyytämään tietyt tiedot, jotka koskevat henkilökohtaisten tietojen luovuttamista kolmansille osapuolille heidän suoramarkkinointitarkoituksiinsa. Pyydä tällaista pyyntöä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen privacy@photolamus.com. ----- Tietojen päivittäminen ----- Me ryhdymme toimiin varmistaaksemme, että keräämämme henkilökohtaiset tiedot ovat tarkkoja ja ajantasalla, ja annamme sinulle mahdollisuuden päivittää tietosi tilisi profiiliasetuksissa. Jos usko tietojesi olevan millään tavoin virheellisiä tai epätarkkoja, ilmoita meille välittömästi. Varmistamme, että tutkimme asiaa ja korjaamme mahdolliset epätarkkuudet mahdollisimman nopeasti, tai jos voimme päivittää ne nopeasti tai poistaa ne - ellei meidän pidä säilyttää nämä tiedot laillisille liike- tai laillisille tarkoituksille. Kun päivität henkilötietojasi, voimme pyytää sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi ennen kuin voimme toimia pyynnöstäsi. Jos jostain syystä sinulla on ongelmia henkilötietojesi poistamisessa, ota yhteyttä Photolamusin asiakastukeen ja pyrimme kohtuudella poistamaan kaikki tällaiset tiedot voimassa olevien tietosuojalainsäädäntöjen mukaisesti. Voit tarkastella ja muokata henkilökohtaisia ​​tietojasi kirjautumalla sivustoon ja käymällä tilisi profiilisivulla. ----- Muutokset tietosuojakäytäntöön ----- Pidätämme oikeuden muuttaa tätä käytäntöä milloin tahansa, joten käy usein uudelleen tämän sivun kautta. Tämän käytännön muutokset ovat voimassa ilmoitetusta "viimeisestä päivityksestä" ja jatkuva Sivuston käyttäminen viimeisen päivityksen päivämäärän jälkeen tai sen jälkeen merkitsee kyseisten muutosten hyväksymistä ja sitoutumista siihen. ----- Ota yhteyttä ----- Jotta voit käyttää kaikkia henkilötietojesi oikeuksia, pyydämme sinua ottamaan meihin yhteyttä osoitteessa privacy@photolamus.com. Sisällytä kaikki tarvittavat tiedot, jotta pyyntösi voidaan käsitellä oikein. Käsittelemme kaikki pyynnöt paikallisten lakien ja käytäntöjemme mukaisesti. Jos sinulla on tätä käytäntöä koskevia kysymyksiä (tai kommentteja), lähetä meille sähköpostia osoitteeseen privacy@photolamus.com ja pyrimme vastaamaan kohtuullisessa ajassa.

EHDOT

  1. Tilaus. Jokainen tilaus lähetetään satunnaisesti ensimmäiseen käytettävissä olevaan maalariin. Jos maksat pienemmän määrän henkilöitä, jotka valokuvasi sisältää, on maalajalle valittavissa, mitkä vetovat. Sinulla on aina mahdollisuus lisätä ylimääräisiä henkilöitä piirustukseen lisämaksua kohden.
  2. Mukautettu. Tuotteen tyyliin, esineeseen, taustaan ​​tai muihin tuotteisiin liittyvä pyyntö merkitsee lisäkustannuksia.
  3. Kuva. Asiakkaan puolesta on noudatettava Photolamus-valokuvavaatimuksia tilauksen tekemiseksi. Jos asiakkaan lähettämä kuva on epäselvä, asiakas myöntää, että lopullinen tulos ei ehkä ole samanlainen toimitetun kuvan kanssa. Kaikki muutokset jälkikäteen veloitetaan vastaavasti.
  4. Toimitus. Lopullinen toimitus toteutetaan soveltuvalla ostotilauksella yksilöidyn sähköisen palvelun kautta - mobiilisovellus, verkkosivusto, sähköposti.
  5. Virhe tai viivästyminen toimituksessa. Yhtiön on tehtävä kaupallisesti kohtuullisia ponnistuksia ostotilauksessa ilmoitetun toimituspäivän ja / tai toimituspäivän täyttämiseksi, mutta ei ole vastuussa tuotteen toimittamatta jättämisestä tai viivästymisestä tai ponnisteluista.
  6. Hyvitykset. Tuotteen mukautetun luonteen vuoksi yritys ei anna luotetta eikä ole velvollinen hyväksymään ja myöntämään palautuksia mistä tahansa syystä asiakkaalle toimitetuista tuotteista.
  7. Muutoksia. Kaikki muutokset ovat lisämaksullisia. Kaikki muutokset voidaan pyytää yhden (1) viikon kuluttua alkuperäisestä toimituspäivästä. Yhtiön käynnistysvaiheen jälkeen yhtiöllä on oikeus kieltäytyä kaikista muutospyynnöistä. HUOMAUTUS: Jos olet tilannut piirustuksesta painetun tuotteen, voit pyytää muutosta 24 tunnin kuluessa piirustuksen toimittamisesta sähköpostitse. Jos 24 tunnin jälkeen ei saatu muutospyyntöä, piirustuksesi lähetetään tulostukseen ja toimitukseen. Tilaus peruutetaan, kun tuotanto tai toimitus on alkanut.

SISÄLTÖ

  1. Rajat: Sivustoamme ei ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille lapsille. Kuka tahansa alle 16-vuotiaiden ei pitäisi antaa mitään henkilökohtaisia ​​tietoja Sivustolle tai sivustolle. Emme tietoisesti kerää henkilökohtaisia ​​tietoja alle 16-vuotiaista lapsista. Vanhempien ja holhoojien on aina valvottava heidän lastensa toimintaa. Jos opimme, että olemme keränneet tai saaneet henkilökohtaisia ​​tietoja alle 16-vuotiaasta lapsesta, poistamme nämä henkilökohtaiset tiedot. Jos uskot, että saamme tietoa alle 16-vuotiaasta lapsesta tai siitä, ota yhteyttä osoitteeseen legal@photolamus.com.
  2. Sisältövalvonta: Photolamus.com: n sisältö perustuu käyttäjän luomaan sisältöön (UGC). Photolamus ei tarkista käyttäjän ladatun tai luotavan sisällön tekijänoikeuksien tai muiden oikeuksien rikkomisesta. Jos uskot kuitenkin, että jokin lähetetystä sisällöstä rikkoo tekijänoikeuksiasi tai siihen liittyvää yksinoikeutta, ota yhteyttä meihin tekijänoikeusrikkomusilmoituksessa. Photolamus tarkastelee raportoituja rikkomuksia ja poistaa tai estää sisällön, joka on ristiriidassa kolmannen osapuolen oikeuksien kanssa. Photolamus pidättää itsellään oikeuden poistaa, muokata tai järjestää sisältöä, jota se harkintansa mukaan harkitsee loukkaavaksi, halventavaksi, hurskaavaksi tai ristiriidaksi siitä, että Photolamus ei ole ja ei voi tarkastella kaikkia sille annettuja sisältöjä eikä ole vastuussa tällaisesta sisällöstä. tekijänoikeus- tai tavaramerkkilakeja tai muuten ei voida hyväksyä. Käyttäjä myöntää, että Photolamus voi poistaa, julkaista, kopioida, muokata, lähettää ja näyttää sisältöä tarjotun palvelun toimittamiseksi. Kaikki tämän palvelun käyttäjän toimittamat sisällöt ovat kyseisen käyttäjän, ei Photolamuksen, vastuulla.
  3. Jotta hauska karikatyyri saadaan, taidemaalari pitää oikeuden korostaa kasvojen piirteitä alkuperäisestä valokuvasta. Maalaajien visio ja karikatyyri toteuttaminen ovat lopullisia. Pyyntöjä muutosten tekemisestä lopulliseen karikatyyriin evätään. Poikkeukset ovat - alhainen yhtäläisyys - QA Team määrittelee.